joomlarulit.com

Savjeti - Ceker.ba

Novo istraživanje potvrdilo je da je kafa dobar napitak za zdravlje, ali neke od drugih navika povezanih sa ritualom ispijanja kafe nisu.
Tim istraživača The King's College-a iz Londona, objavio je rezultate istraživanja i upozorenje kako bismo dugoročno trebali izbjegavati piti voćne čajeve, napitke sa sodom i aromatiziranu vodu između obroka
Istraživanje objavljeno u časopisu "Thrombosis and Thrombolysis" otkriva da rizik stvaranja krvnih ugrušaka značajno raste kod osoba koje više vremena provode pred televizijskim ekranom.
Med je najjeftinije zdravlje koje može da se kupi i zato kupovina ovog pčelinjeg zlata nije prilika da uštedite koji dinar. U prodavnicama je med industrijski, na pijacama, nažalost, često lažan, pa to što je jeftiniji zapravo predstavlja bacanje para, jer od njega nema nikakve zdravstvene koristi.
Kupatilo nije samo mjesto gdje odlazimo da se tuširamo prije spavanja, to je naše malo mjesto relaksacije, spa zona i komadić kozmetičkog raja u kojem svakodnevno provodimo vrijeme rezervisano samo za uživanje i sređivanje.
Stranica 1 od 14
Top