joomlarulit.com

Aktuelno - Ceker.ba

Naftni derivati, benzin i gorivo, od subote će biti skuplji za pet feninga, na velikom broju benzinskih stanica u Federaciji Bosne i Hercegovine, potvrđeno je za "Avaz" iz Ministarstva trgovine Federacije BiH.
Općina Travnik je u posljednjih nekoliko mjeseci pokrenula aktivnosti na implementaciji Zakona o održavanju zajedničkih dijelova zgrada i upravljanju zgradama Srednjobosanskog kantona / Kantona Središnja Bosna koji je donesen 2014.godine, i jedna od zakonskih obaveza je i donošenje nove Odluke o kućnom redu u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na
Finansijsko-informatička agencija (FIA) dostavila je bankama u FBiH podatke o poslovnim subjektima koji nisu utvrdili glavni račun.
Europol je na svojim web stranicama objavio savjete za sigurnu kupovinu preko interneta koji bi trebali pomoći da se smanji broj online prijevara, a u nastavku pročitajte o čemu je riječ.
Dok državne institucije treniraju strogoću nad privatnim tvrtkama, obrtima, uslužnim i ugostiteljskim djelatnostima, deset najvećih dužnika za neplaćene poreze čine javna poduzeća.
Stranica 1 od 15
Top