joomlarulit.com

Infoteka - Ceker.ba

Možda imate tu naviku da pogledate ona silna slova na poleđini pakovanja nekog proizvoda. Ukoliko ste alergični na neke sastojke, oči vam automatski skeniraju kutiju u potrazi za alergenima, ali obično pogledate i brojke koje ne označavaju cenu, već nešto mnogo bitnije – rok trajanja.
Svima je dobro poznato da se štedi na potrošnji struje tako da se, ako je moguće, kućanski aparati uključuju nakon 21 sat zimi te nakon 22 sata ljeti. No, to nije jedini način uštede.
Istraživanje pokazalo: Preko 65% Bosanaca i Hercegovaca nije zadovoljno znanjem koje su usvojili kroz formalno obrazovanje!
Inteligencija je urođena, ali ne i nepromjenjivav – ako svakoga dana radite ovih 10 sitnica, ona će se poboljšati, pa ne oklijevajte!
Želite li znati koliko vaš kolega, komšija, partner, poznanik ili prijatelj zarađuju? Ako ste odgovorili sa da, vaša radoznalost nije nimalo neobična. U istraživanju koje je nedavno sproveo međunarodni portal Paylab.com, većina zaposlenika i dalje smatra da su informacije o platama privatna stvar i vrlo osjetljiva tema za razgovor,
Stranica 1 od 7
Top